events

”MOD STRØMMEN – totalshow med mening og meninger”

danskdansk var medarrangør af Kulturnat på hovedbiblioteket oktober 2012.

På Kulturnatten hyldede hovedbiblioteket og danskdansk enspændere, benspændere, fyrtårne og undtagelsesmennesker – folk, der modigt svømmer mod strømmen. danskdansk var værter denne aften og præsenterede uddrag af forestilling frelserne i forlængelse af aftenens tema.

Fotokonkurrence og vandreudstilling

I januar 2012 indledte teaterkompagniet danskdansk en fotokonkurrence på Facebook i forbindelse med forestillingen media machine. For at undersøge hvilken rolle tv spiller i vores liv, skulle deltagerne uploade et billede af dem selv, når de så tv. Billederne blev udstillet i to store installationer som i 14 dage rejste de københavnske pladser rundt og endte i foyeren på Østre Gasværk Teater på premieredagen d. 3. marts.

Fjernsynsstuen, Hovedbiblioteket
– en interaktiv installation

I hvor høj grad påvirker fjernsynet dit syn på virkeligheden? I januar 2012 bød fjernsynsstuen indenfor på Københavns Hovedbibliotek. I en sofa sad to personer og så på et imaginært fjernsyn. Stuen fungerede som et rum i rummet, der viste, hvad tv gør ved os. Installationen inviterede publikum til en plads i sofaen og en snak om fjernsynet.

Brun 1. maj

I maj 2011 trådte et optog klædt i brunt ind mellem arbejdernes røde faner  med statements som: ”Vi er brune, vi er hvide, vi står sammen side om side” på bannere, faner, flyers og postkort. Politikere, kunstnere og meningsdannere sluttede op om optoget, der på tværs af partiskel, politisk overbevisning og hudfarve slog et slag for ligeværd og lige muligheder.